# Dlaczego konfiguracja pojawia się ponownie po otwarciu aplikacji?

> Niektóre nowe konta wznawiają niedokończoną konfigurację po ponownym otwarciu aplikacji. Kontynuuj kolejne kroki lub użyj przycisku Wyjdź, gdy się pojawi. Nie musisz tworzyć nowego konta.

Niektóre nowe konta wracają do niedokończonego kroku konfiguracji po zamknięciu i ponownym otwarciu aplikacji. Jest to testowane. Inne konta przechodzą do aplikacji bez wznawiania tych kroków. Nie możesz samodzielnie włączyć się ani wyłączyć z tego testu, a wsparcie techniczne również nie może tego zmienić.

## Kontynuuj konfigurację

Wykonaj wyświetlony krok, aby dokończyć konfigurację swojego konta. Nie musisz tworzyć nowego konta, aby kontynuować.

Jeśli wyświetlony jest przycisk **Wyjdź**, stuknij go, aby opuścić wznowioną konfigurację i przejść do aplikacji. Przycisk służy do wychodzenia z konfiguracji, a nie do usuwania konta.

## Zamiast tego widzę ekran logowania

Zaloguj się metodą, której użyłeś podczas tworzenia konta. Nie zakładaj drugiego konta, aby odzyskać swoje materiały do nauki. Zobacz *Nie mogę zalogować się na moje konto*.

## Konfiguracja ciągle się zatrzymuje

Zaktualizuj Knowunity i sprawdź swoje połączenie. Jeśli ten sam krok nadal uniemożliwia Ci kontynuowanie, skorzystaj z [formularza kontaktowego](https://knowunity.com/support) w sekcji *Problem techniczny*. Dołącz zrzut ekranu i napisz, czy zamknąłeś aplikację przed ponownym pojawieniem się tego kroku.

---

Source: https://knowunity.pl/help/account-and-login/dlaczego-konfiguracja-pojawia-sie-ponownie-po-otwarciu-aplikacji
Last updated: 2026-10-23
