# Ktoś inny może korzystać z mojego konta

> Wyloguj inne urządzenia w sekcji Konto i bezpieczeństwo i zmień swoje hasło. Wylogowanie innych urządzeń może potrwać do 30 minut.

Jeśli widzisz aktywność, której nie rozpoznajesz, lub logowałeś się na urządzeniu współdzielonym, zabezpiecz swoje konto w dwóch krokach.

## 1. Wyloguj wszystkie inne urządzenia

1. Otwórz swój profil i kliknij ikonę koła zębatego, aby otworzyć **Ustawienia**.
2. Kliknij **Konto i prywatność**, a następnie **Konto i bezpieczeństwo**.
3. W sekcji **Sesje** kliknij **Wyloguj z innych urządzeń**.

Urządzenie, którego używasz, pozostaje zalogowane. Inne urządzenia zostaną wylogowane w ciągu 30 minut.

## 2. Zmień hasło

W sekcji **Konto i bezpieczeństwo**, **Logowanie**, ustaw nowe hasło. Jeśli Twoje konto korzysta z logowania przez Google lub Apple, zmień hasło do tego konta Google lub Apple i sprawdź połączone z nim urządzenia.

## 3. Sprawdź swój adres e-mail

W sekcji **Logowanie** upewnij się, że adres e-mail przypisany do konta nadal należy do Ciebie. Jeśli został zmieniony i nie możesz się zalogować, [skontaktuj się z pomocą techniczną](https://knowunity.com/support), używając swojego pierwotnego adresu e-mail.

## Zakupy, których nie dokonałeś

Jeśli subskrypcja została zakupiona na Twoim koncie bez Twojej zgody, zapoznaj się z artykułem *Dlaczego zostałem ponownie obciążony?* i poproś o zwrot pieniędzy w sklepie, który pobrał opłatę.

---

Source: https://knowunity.pl/help/account-and-login/ktos-inny-moze-korzystac-z-mojego-konta
Last updated: 2026-10-09
