Pobierz z
Google Play
Proste zwierzęta bezkręgowe
Metabolizm
Kręgowce zmiennocieplne
Chemiczne podstawy życia
Genetyka klasyczna
Układ pokarmowy
Komórka
Organizm człowieka jako funkcjonalna całość
Bakterie i wirusy. organizmy beztkankowe
Rozmnażanie i rozwój człowieka
Ekologia
Aparat ruchu
Genetyka molekularna
Genetyka
Układ wydalniczy
Pokaż wszystkie tematy
Systematyka związków nieorganicznych
Budowa atomu a układ okresowy pierwiastków chemicznych
Gazy i ich mieszaniny
Reakcje chemiczne w roztworach wodnych
Sole
Wodorotlenki a zasady
Efekty energetyczne i szybkość reakcji chemicznych
Węglowodory
Roztwory
Stechiometria
Pochodne węglowodorów
Układ okresowy pierwiastków chemicznych
Kwasy
Świat substancji
Reakcje utleniania-redukcji. elektrochemia
Pokaż wszystkie tematy
9
Udostępnij
Zapisz
Pobierz
T: HACCP na HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - postępowanie mające celu zapewniente bezpieczeństua 2y4noša enez identyfikag's & widzenia wymas, a wysts- zdrowo • 。 O ● 0 O punktu tnych żyHnosu oraz D Liszystlach etapón produlgi i obrotu 12 ETAPÓN HDRAŻANIA SYSTEMU HACCP zaangażowanie kierownictwa i środkow Powołanie zespołu HACCP Opisanie produktu oraz okreslenic sposobu użycia produktu przez Opracovanie diagramu procesu produ- kuyjnego Okreslenie krytycznych punktów CCP • Ustalenie - kryteria każdego punktu kontroloogo 2021 Heryfikacja diagranu procesu produkcyjnego analiza zagrożen wartośce krytycznych i granice toleranyi dhe Opracowanie systemu monitorovania dla każdego puniatu kiytycznego opracowanie działań korygujscych • Ustalenic procedury veryfikegi • Prowadzenie dokumentacji Lapison l O JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY DOKUMENTACJĘ Cais dokumentay's HACCP łącznie 2 kontrola temperatur itp pal 201 15 lat. Bezpiecznie jest on echowy wat dokumento entay's jak jak to możliNed KTO KONTROLUJE HORAŻANIE HACCP Kontrole i ocenę prawidłowego funkcjonowania systemu bede on eprociadsaity ungdong controli Kylines a Igionnic dawniej Państ wor; a Wola Inspelegia Sanitarna i HACCP organy Inspekcia ne tugina. Kontrola takcie będzie byta oceny funicy onowania systemu i stopnia fondevidry & Sis audytoranic's systemu HACCP 20tHicrazenia) ani też arędowej, 060H152100o2ej certyfi kayi
Użytkownik iOS
Filip, użytkownik iOS
Zuzia, użytkownik iOS
19
TECHNIK WETERYNARII • systemy seurop i haccp • utrwalanie chemiczne i fizyczne • gmp i ghp
1
Homeostaza. Biologia rozszerzona.
164
.
17
Opracowanie układu wydalniczego pisane potocznie i zrozumiałe. Zawarte są tam m. In. informacje o -funkcje -budowa -choroby i profilaktyka
603
Notatka z biologii
17
układ moczowy
T: HACCP na HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - postępowanie mające celu zapewniente bezpieczeństua 2y4noša enez identyfikag's & widzenia wymas, a wysts- zdrowo • 。 O ● 0 O punktu tnych żyHnosu oraz D Liszystlach etapón produlgi i obrotu 12 ETAPÓN HDRAŻANIA SYSTEMU HACCP zaangażowanie kierownictwa i środkow Powołanie zespołu HACCP Opisanie produktu oraz okreslenic sposobu użycia produktu przez Opracovanie diagramu procesu produ- kuyjnego Okreslenie krytycznych punktów CCP • Ustalenie - kryteria każdego punktu kontroloogo 2021 Heryfikacja diagranu procesu produkcyjnego analiza zagrożen wartośce krytycznych i granice toleranyi dhe Opracowanie systemu monitorovania dla każdego puniatu kiytycznego opracowanie działań korygujscych • Ustalenic procedury veryfikegi • Prowadzenie dokumentacji Lapison l O JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY DOKUMENTACJĘ Cais dokumentay's HACCP łącznie 2 kontrola temperatur itp pal 201 15 lat. Bezpiecznie jest on echowy wat dokumento entay's jak jak to możliNed KTO KONTROLUJE HORAŻANIE HACCP Kontrole i ocenę prawidłowego funkcjonowania systemu bede on eprociadsaity ungdong controli Kylines a Igionnic dawniej Państ wor; a Wola Inspelegia Sanitarna i HACCP organy Inspekcia ne tugina. Kontrola takcie będzie byta oceny funicy onowania systemu i stopnia fondevidry & Sis audytoranic's systemu HACCP 20tHicrazenia) ani też arędowej, 060H152100o2ej certyfi kayi
T: HACCP na HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - postępowanie mające celu zapewniente bezpieczeństua 2y4noša enez identyfikag's & widzenia wymas, a wysts- zdrowo • 。 O ● 0 O punktu tnych żyHnosu oraz D Liszystlach etapón produlgi i obrotu 12 ETAPÓN HDRAŻANIA SYSTEMU HACCP zaangażowanie kierownictwa i środkow Powołanie zespołu HACCP Opisanie produktu oraz okreslenic sposobu użycia produktu przez Opracovanie diagramu procesu produ- kuyjnego Okreslenie krytycznych punktów CCP • Ustalenie - kryteria każdego punktu kontroloogo 2021 Heryfikacja diagranu procesu produkcyjnego analiza zagrożen wartośce krytycznych i granice toleranyi dhe Opracowanie systemu monitorovania dla każdego puniatu kiytycznego opracowanie działań korygujscych • Ustalenic procedury veryfikegi • Prowadzenie dokumentacji Lapison l O JAK DŁUGO PRZECHOWUJEMY DOKUMENTACJĘ Cais dokumentay's HACCP łącznie 2 kontrola temperatur itp pal 201 15 lat. Bezpiecznie jest on echowy wat dokumento entay's jak jak to możliNed KTO KONTROLUJE HORAŻANIE HACCP Kontrole i ocenę prawidłowego funkcjonowania systemu bede on eprociadsaity ungdong controli Kylines a Igionnic dawniej Państ wor; a Wola Inspelegia Sanitarna i HACCP organy Inspekcia ne tugina. Kontrola takcie będzie byta oceny funicy onowania systemu i stopnia fondevidry & Sis audytoranic's systemu HACCP 20tHicrazenia) ani też arędowej, 060H152100o2ej certyfi kayi
Użytkownik iOS
Filip, użytkownik iOS
Zuzia, użytkownik iOS