Umiejętności Techniczne w Praktyce
technologie żywności
5 najlepsze notatki do nauki z technologie żywności


15
465
0
Inne - Fizyczne metody utrwalania żywności
Cel utrwalania żywności, metody fizyczne chemiczne. Technologia gastronomiczna klasa 1.

37
604
3
Inne - wady mięsa
jest to notatka dla uczących się techników weterynarii. Opisuję wady mięsa, ich charakterystykę i wygląd.


43
1470
2
Inne - Technologia gastronomiczna
podstawowe wiadomości o środkach spożywczych, podział produktów spożywczych, metody utrwalania żywności - fizyczne oraz chemiczne, biologiczne i niekonwencjonalne metody utrwalania żywności

8
365
0
Inne - Schemat ciasta kruchego i półkruchego
Podstawe informacje na temat ciasta kruchego i skrawek półkruchego . I wypieki jakie można zrobić z ciasta kruchego .


35
1519
2
Edukacja dla bezpieczeństwa - ZDROWY TRYB ŻYCIA - prezentacja
Prezentacja o zdrowym trybie życia - biologia, edb