Umiejętności Techniczne w Praktyce
rysunek techniczny
1 najlepsze notatki do nauki z rysunek techniczny
technologie żywności
8 najlepsze notatki do nauki z technologie żywności


13
587
0
Inne - witaminy
nazwa witaminy, inne nazewnictwo, rola, niedobór, nadmiar, źródło. zasady żywienia klasa 2 technikum gastronomiczne


9
503
0
Inne - Hotelarstwo/kelnerstwo - Metody obsługi gościa
Metody obsługi gościa w restauracji - przydatne dla hotelarzy, jak i kelnerów


32
784
0
Inne - Hotelarstwo - rodzaje śniadań
Rodzaje śniadań w hotelach - informacje potrzebne na egzamin zawodowy HGT.03 technik hotelarstwa.


15
489
0
Inne - Fizyczne metody utrwalania żywności
Cel utrwalania żywności, metody fizyczne chemiczne. Technologia gastronomiczna klasa 1.

38
619
3
Inne - wady mięsa
jest to notatka dla uczących się techników weterynarii. Opisuję wady mięsa, ich charakterystykę i wygląd.


43
1517
2
Inne - Technologia gastronomiczna
podstawowe wiadomości o środkach spożywczych, podział produktów spożywczych, metody utrwalania żywności - fizyczne oraz chemiczne, biologiczne i niekonwencjonalne metody utrwalania żywności

9
367
0
Inne - Schemat ciasta kruchego i półkruchego
Podstawe informacje na temat ciasta kruchego i skrawek półkruchego . I wypieki jakie można zrobić z ciasta kruchego .


35
1543
2
Edukacja dla bezpieczeństwa - ZDROWY TRYB ŻYCIA - prezentacja
Prezentacja o zdrowym trybie życia - biologia, edb

