Umiejętności Techniczne w Praktyce
technologie żywności
9 najlepsze notatki do nauki z technologie żywności


14
407
0
Inne - Fizyczne metody utrwalania żywności
Cel utrwalania żywności, metody fizyczne chemiczne. Technologia gastronomiczna klasa 1.


15
908
0
Inne - Tłuszcze - podstawy żywienia
Notatka dot. szczegółowo opracowanych tłuszczy, przedmiot podstawy żywienia


35
1066
0
Inne - Białka - zasady żywienia
Notatka na przedmiot podstawy żywienia, opracowany cały temat białek.


43
1162
1
Inne - węglowodany
zasady żywienia


33
728
1
Inne - Metody obsługi gości
zasady żywienia i usług gastronomicznych

37
592
3
Inne - wady mięsa
jest to notatka dla uczących się techników weterynarii. Opisuję wady mięsa, ich charakterystykę i wygląd.


43
1418
2
Inne - Technologia gastronomiczna
podstawowe wiadomości o środkach spożywczych, podział produktów spożywczych, metody utrwalania żywności - fizyczne oraz chemiczne, biologiczne i niekonwencjonalne metody utrwalania żywności

8
359
0
Inne - Schemat ciasta kruchego i półkruchego
Podstawe informacje na temat ciasta kruchego i skrawek półkruchego . I wypieki jakie można zrobić z ciasta kruchego .


35
1490
2
Edukacja dla bezpieczeństwa - ZDROWY TRYB ŻYCIA - prezentacja
Prezentacja o zdrowym trybie życia - biologia, edb