Przesłane treści, fiszki i quizy
- Otwórz przesłane treści lub zestaw.
- Otwórz jego ustawienia.
- Wyłącz opcję Upublicznij.
Prywatne treści są widoczne tylko dla Ciebie. Zostaną usunięte z wyników wyszukiwania i z Twojego publicznego profilu. W każdej chwili możesz je ponownie upublicznić. Przesłane treści muszą być prywatne, zanim będziesz mógł je edytować.
Foldery
Tworzone przez Ciebie foldery są domyślnie prywatne. Stają się widoczne dla innych dopiero wtedy, gdy je udostępnisz.
Cały profil
Nie ma ustawienia, które ukrywa całe konto. Twoja nazwa użytkownika oraz wszelkie publiczne treści są widoczne dla innych uczniów. Aby zachować prywatność, ustaw treści jako prywatne i wybierz nazwę użytkownika, która nie zawiera Twojego prawdziwego imienia i nazwiska. Zobacz Kto może zobaczyć mój profil i moją szkołę?
Twoja szkoła
Ustaw, kto może widzieć Twoją szkołę w Ustawieniach konta, w sekcji Prywatność szkoły.
Usuń treści na mój temat
Jeśli ktoś przesłał treści zawierające Twoje dane osobowe, zgłoś te treści. Zobacz Jak zgłosić treści lub użytkownika?
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

