Przesłane treści, fiszki i quizy
- Otwórz przesłane treści lub zestaw.
- Otwórz jego ustawienia.
- Wyłącz opcję Upublicznij.
Prywatne treści są widoczne tylko dla Ciebie. Zostają usunięte z wyszukiwania i z Twojego publicznego profilu. Możesz je upublicznić ponownie w dowolnym momencie. Przesłane treści muszą być prywatne, zanim będzie można je edytować.
Ponowne upublicznianie treści
Gdy włączysz opcję Upublicznij, Twoje treści zostaną wysłane do weryfikacji. Przełącznik pozostaje włączony i wyświetla W trakcie weryfikacji, a aplikacja informuje, że treści zostaną upublicznione po zatwierdzeniu. Inni uczniowie zobaczą je dopiero po zatwierdzeniu. Wyłączenie przełącznika przywraca treści do wersji roboczej. Zobacz Przesyłanie notatek i co dzieje się potem.
Foldery
Tworzone przez Ciebie foldery są domyślnie prywatne. Stają się widoczne dla innych dopiero wtedy, gdy je udostępnisz.
Cały profil
Nie ma ustawienia, które ukrywa całe konto. Twoja nazwa użytkownika oraz wszystkie publiczne przesłane treści są widoczne dla innych uczniów. Aby zachować prywatność, ustaw przesłane treści jako prywatne i wybierz nazwę użytkownika, która nie zawiera Twojego prawdziwego imienia i nazwiska. Zobacz Kto może zobaczyć mój profil i moją szkołę?
Twoja szkoła
Ustaw, kto może widzieć Twoją szkołę w Ustawienia konta, Prywatność szkoły.
Usuń treści dotyczące mnie
Jeśli ktoś przesłał treści zawierające Twoje dane osobowe, zgłoś te przesłane treści. Zobacz Jak zgłosić treść lub użytkownika?
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

