Treści i bezpieczeństwo
4 articles
- Przesyłanie notatek do nauki i co dzieje się po ich przesłaniuPrzesłane treści są weryfikowane przed upublicznieniem. Możesz edytować notatkę, gdy jest szkicem lub po odrzuceniu, i odwołać się od decyzji raz.
- Jak ustawić moje treści jako prywatne?Każde przesłane treści mają przełącznik Upublicznij. Foldery są prywatne, chyba że je udostępnisz. Nie ma jednego przełącznika dla całego konta.
- Jak zgłosić treści lub użytkownika?Zgłoś przesłane treści, komentarz, profil lub wiadomość przez ich menu. Możesz również zablokować użytkownika. Zgłoszenia są sprawdzane przez nasz zespół moderacji.
- Odwołanie od decyzji moderacyjnejJeśli Twoje przesłane treści zostały odrzucone lub Twoje konto zostało ograniczone, możesz odwołać się raz w aplikacji lub za pomocą formularza odwołania na naszej stronie.
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

