Jak działa program polecający?

Udostępnij swój kod znajomemu, który dopiero zaczyna korzystać z Knowunity. Gdy wpisze go podczas rejestracji lub otworzy Twój link w ciągu 24 godzin od rejestracji, oboje otrzymacie trzy dni Pro.

Zaktualizowano 9 października 2026

Co otrzymujesz

Gdy znajomy zarejestruje się z Twoim kodem polecającym, oboje otrzymujecie trzy dni Knowunity Pro za darmo.

Udostępnij swój kod

  1. Otwórz swój profil.
  2. Naciśnij opcję polecenia lub zaproszenia, aby zobaczyć swój kod i link do udostępnienia.
  3. Wyślij link lub sześcioznakowy kod znajomemu.

Wprowadź kod

Kody wprowadza się podczas rejestracji, zaraz po utworzeniu konta:

  1. Utwórz nowe konto.
  2. W kroku Masz kod polecający? wpisz kod.
  3. Potwierdź. Pro zostaje aktywowane na obu kontach.

Kody składają się z sześciu znaków, nie rozróżniają wielkości liter i nigdy nie zawierają znaków 0, O, 1, I ani L.

Zarejestrowałeś się bez kodu?

Otwórz link z zaproszeniem od znajomego na swoim telefonie w ciągu 24 godzin od utworzenia konta, będąc zalogowanym w aplikacji. Aplikacja doda zaproszenie i oboje otrzymacie nagrodę. Po 24 godzinach zaproszenie nie może być już dodane.

Zasady

  • Kod musi zostać użyty przez nowe konto na urządzeniu, które nie korzystało wcześniej z kodu polecającego.
  • Nie możesz użyć własnego kodu.
  • Konto, które już posiada Pro, nie otrzymuje dodatkowych dni. Znajomy nadal otrzymuje swoje dni.
  • Kodu nie można wpisać po zakończeniu rejestracji. W ciągu 24 godzin skorzystaj zamiast tego z linku z zaproszeniem od znajomego.

W Stanach Zjednoczonych

W zależności od aktualnej oferty użytkownicy z USA mogą otrzymać nagrodę w postaci karty podarunkowej zamiast dni Pro. Nagrodę można wypłacić po osiągnięciu minimalnej kwoty podanej w aplikacji.

Jeśli nagroda nie dotarła, zapoznaj się z artykułem Mój kod polecający nie zadziałał lub brakuje nagrody.

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną