Pobierz z
Google Play
Bakterie i wirusy. organizmy beztkankowe
Ekologia
Organizm człowieka jako funkcjonalna całość
Układ krążenia
Genetyka molekularna
Genetyka klasyczna
Komórka
Stawonogi. mięczaki
Metabolizm
Układ oddechowy
Układ wydalniczy
Układ pokarmowy
Genetyka
Rozmnażanie i rozwój człowieka
Chemiczne podstawy życia
Pokaż wszystkie tematy
Stechiometria
Gazy i ich mieszaniny
Sole
Budowa atomu a układ okresowy pierwiastków chemicznych
Kwasy
Świat substancji
Pochodne węglowodorów
Roztwory
Reakcje chemiczne w roztworach wodnych
Układ okresowy pierwiastków chemicznych
Węglowodory
Systematyka związków nieorganicznych
Efekty energetyczne i szybkość reakcji chemicznych
Reakcje utleniania-redukcji. elektrochemia
Łączenie się atomów
Pokaż wszystkie tematy
47
0
Mary
23.01.2023
Biologia
Organiczne składniki pokarmowe - układ pokarmowy
Temat 4.1 w podręczniku do klasy 2 liceum/technikum.
23.01.2023
4288
314
7852
2/3
Organiczne składniki pokarmowe
Białka, lipidy, sacharydy w odżywianiu
53
1451
4/2
pierwiastki biogenne, woda i właściwości, węglowodany, białka
pierwiastki biogenne, woda i jej właściwości, podział węglowodanów, makro i mikroelementy, białka i ich podział
105
3225
2/3
Lipidy rozszerzenie
czym są lipidy, podział lipidów i charakterystyka, budowa
30
1990
2/3
Układ pokarmowy
Notatka dotycząca układu pomarmowego - poziom rozszerzony.
9
302
4/2
składniki pokarmowe
notatki z lekcji
27
1138
2
Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
Średnia ocena aplikacji
Uczniowie korzystają z Knowunity
W rankingach aplikacji edukacyjnych w 17 krajach
Uczniowie, którzy przesłali notatki
Użytkownik iOS
Filip, użytkownik iOS
Zuzia, użytkownik iOS
Mary
@very.smart.mary
·
13 Obserwujących
Obserwuj
Temat 4.1 w podręczniku do klasy 2 liceum/technikum.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Biologia - Organiczne składniki pokarmowe
Białka, lipidy, sacharydy w odżywianiu
314
7852
0
Biologia - pierwiastki biogenne, woda i właściwości, węglowodany, białka
pierwiastki biogenne, woda i jej właściwości, podział węglowodanów, makro i mikroelementy, białka i ich podział
53
1451
1
Biologia - Lipidy rozszerzenie
czym są lipidy, podział lipidów i charakterystyka, budowa
105
3225
0
Biologia - Układ pokarmowy
Notatka dotycząca układu pomarmowego - poziom rozszerzony.
30
1990
0
Biologia - składniki pokarmowe
notatki z lekcji
9
302
0
Biologia - Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
27
1138
0
Średnia ocena aplikacji
Uczniowie korzystają z Knowunity
W rankingach aplikacji edukacyjnych w 17 krajach
Uczniowie, którzy przesłali notatki
Użytkownik iOS
Filip, użytkownik iOS
Zuzia, użytkownik iOS