Pobierz z
Google Play
Komórka
Ekologia
Bakterie i wirusy. organizmy beztkankowe
Organizm człowieka jako funkcjonalna całość
Genetyka molekularna
Układ krążenia
Genetyka klasyczna
Stawonogi. mięczaki
Metabolizm
Układ wydalniczy
Układ oddechowy
Układ pokarmowy
Genetyka
Rozmnażanie i rozwój człowieka
Chemiczne podstawy życia
Pokaż wszystkie tematy
Pochodne węglowodorów
Węglowodory
Stechiometria
Gazy i ich mieszaniny
Świat substancji
Reakcje chemiczne w roztworach wodnych
Sole
Budowa atomu a układ okresowy pierwiastków chemicznych
Kwasy
Układ okresowy pierwiastków chemicznych
Systematyka związków nieorganicznych
Roztwory
Efekty energetyczne i szybkość reakcji chemicznych
Reakcje utleniania-redukcji. elektrochemia
Łączenie się atomów
Pokaż wszystkie tematy
30
0
Zuzanna Kostka
17.01.2023
Biologia
Układ pokarmowy
Notatka dotycząca układu pomarmowego - poziom rozszerzony.
17.01.2023
2025
53
1451
2/3
pierwiastki biogenne, woda i właściwości, węglowodany, białka
pierwiastki biogenne, woda i jej właściwości, podział węglowodanów, makro i mikroelementy, białka i ich podział
314
7856
2/3
Organiczne składniki pokarmowe
Białka, lipidy, sacharydy w odżywianiu
9
304
4/2
składniki pokarmowe
notatki z lekcji
29
1178
2
Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
48
4341
2
Organiczne składniki pokarmowe - układ pokarmowy
Temat 4.1 w podręczniku do klasy 2 liceum/technikum.
105
3255
4/2
Lipidy rozszerzenie
czym są lipidy, podział lipidów i charakterystyka, budowa
Średnia ocena aplikacji
Uczniowie korzystają z Knowunity
W rankingach aplikacji edukacyjnych w 17 krajach
Uczniowie, którzy przesłali notatki
Użytkownik iOS
Filip, użytkownik iOS
Zuzia, użytkownik iOS
Zuzanna Kostka
@zuzanna_kostka
·
32 Obserwujących
Obserwuj
Notatka dotycząca układu pomarmowego - poziom rozszerzony.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Dostęp do wszystkich materiałów
Popraw swoje oceny
Dołącz do milionów studentów
Rejestrując się akceptujesz Warunki korzystania z usługi i Politykę prywatności.
Biologia - pierwiastki biogenne, woda i właściwości, węglowodany, białka
pierwiastki biogenne, woda i jej właściwości, podział węglowodanów, makro i mikroelementy, białka i ich podział
53
1451
1
Biologia - Organiczne składniki pokarmowe
Białka, lipidy, sacharydy w odżywianiu
314
7856
0
Biologia - składniki pokarmowe
notatki z lekcji
9
304
0
Biologia - Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
Czynniki wpływające na intensywność fotosyntezy
29
1178
0
Biologia - Organiczne składniki pokarmowe - układ pokarmowy
Temat 4.1 w podręczniku do klasy 2 liceum/technikum.
48
4341
0
Biologia - Lipidy rozszerzenie
czym są lipidy, podział lipidów i charakterystyka, budowa
105
3255
0
Średnia ocena aplikacji
Uczniowie korzystają z Knowunity
W rankingach aplikacji edukacyjnych w 17 krajach
Uczniowie, którzy przesłali notatki
Użytkownik iOS
Filip, użytkownik iOS
Zuzia, użytkownik iOS