Zanim usuniesz konto
- Anuluj subskrypcję. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji Pro w App Store, Google Play ani Paddle. Zobacz Jak anulować subskrypcję Knowunity Pro?
- Zapisz wszystko, czego potrzebujesz. Twoje przesłane treści, foldery, passa i postępy zostaną usunięte i nie będzie można ich przywrócić.
- Jeśli chcesz tylko zrobić przerwę, możesz po prostu się wylogować.
Usuń konto w aplikacji
- Otwórz swój profil i naciśnij ikonę koła zębatego, aby otworzyć Ustawienia.
- Naciśnij Konto i prywatność, a następnie Konto i bezpieczeństwo.
- Przewiń do sekcji Strefa zagrożenia i naciśnij Usuń konto.
- Wybierz powód i potwierdź, naciskając Usuń moje konto.
Co dzieje się potem
- Twój profil i przesłane treści znikają natychmiast.
- Pozostałe dane zostaną w pełni zanonimizowane w ciągu około siedmiu dni.
- Po zakończeniu procesu usuwania, który zazwyczaj trwa około siedmiu dni, możesz ponownie zarejestrować się przy użyciu tego samego adresu e-mail.
Usunięcia konta nie można cofnąć, nawet w ciągu tych siedmiu dni.
Nie mogę się zalogować, aby usunąć konto
Najpierw odzyskaj dostęp, zobacz Nie mogę zalogować się na swoje konto. Jeśli to niemożliwe, skontaktuj się z pomocą techniczną, wysyłając wiadomość z adresu e-mail przypisanego do konta, abyśmy mogli potwierdzić, że jest Twoje.
Rodzic usuwający konto dziecka
Zaloguj się na konto dziecka i wykonaj powyższe kroki. Jeśli nie znasz danych logowania, skontaktuj się z pomocą techniczną, wysyłając wiadomość z adresu e-mail zarejestrowanego na koncie.
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

