Ktoś inny może korzystać z mojego konta

Wyloguj inne urządzenia w sekcji Konto i bezpieczeństwo i zmień swoje hasło. Wylogowanie innych urządzeń może potrwać do 30 minut.

Zaktualizowano 9 października 2026

Jeśli widzisz aktywność, której nie rozpoznajesz, lub logowałeś się na urządzeniu współdzielonym, zabezpiecz swoje konto w dwóch krokach.

1. Wyloguj wszystkie inne urządzenia

  1. Otwórz swój profil i kliknij ikonę koła zębatego, aby otworzyć Ustawienia.
  2. Kliknij Konto i prywatność, a następnie Konto i bezpieczeństwo.
  3. W sekcji Sesje kliknij Wyloguj z innych urządzeń.

Urządzenie, którego używasz, pozostaje zalogowane. Inne urządzenia zostaną wylogowane w ciągu 30 minut.

2. Zmień hasło

W sekcji Konto i bezpieczeństwo, Logowanie, ustaw nowe hasło. Jeśli Twoje konto korzysta z logowania przez Google lub Apple, zmień hasło do tego konta Google lub Apple i sprawdź połączone z nim urządzenia.

3. Sprawdź swój adres e-mail

W sekcji Logowanie upewnij się, że adres e-mail przypisany do konta nadal należy do Ciebie. Jeśli został zmieniony i nie możesz się zalogować, skontaktuj się z pomocą techniczną, używając swojego pierwotnego adresu e-mail.

Zakupy, których nie dokonałeś

Jeśli subskrypcja została zakupiona na Twoim koncie bez Twojej zgody, zapoznaj się z artykułem Dlaczego zostałem ponownie obciążony? i poproś o zwrot pieniędzy w sklepie, który pobrał opłatę.

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną