Przed usunięciem
- Anuluj subskrypcję. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji Pro w App Store, Google Play ani Paddle. Zobacz Jak anulować subskrypcję Knowunity Pro?
- Zapisz wszystko, czego potrzebujesz. Twoje przesłane treści, foldery, passa i postępy zostaną usunięte i nie będzie można ich przywrócić.
- Jeśli chcesz tylko zrobić przerwę, zamiast tego wyloguj się.
Usuń konto w aplikacji
- Otwórz swój profil i stuknij ikonę koła zębatego, aby otworzyć Ustawienia.
- Stuknij Konto i prywatność, a następnie Konto i bezpieczeństwo.
- Przewiń do sekcji Strefa zagrożenia i stuknij Usuń konto.
- Wybierz powód i potwierdź, stukając Usuń moje konto.
Co dzieje się dalej
- Twój profil i przesłane treści znikają natychmiast.
- Pozostałe dane są anonimizowane po zakończeniu procesu usuwania.
- Możesz zarejestrować się ponownie przy użyciu tego samego adresu e-mail po zakończeniu procesu usuwania. Jeśli spróbujesz wcześniej, aplikacja wyświetli komunikat Ten adres e-mail należy do konta, które jest właśnie usuwane. Możesz zarejestrować się ponownie przy użyciu tego samego adresu e-mail po całkowitym zakończeniu usuwania, co zajmuje od 7 do 10 dni.
Usunięcia nie można cofnąć, a obsługa klienta nie może przywrócić usuniętego konta.
Nie mogę się zalogować, aby usunąć konto
Najpierw odzyskaj dostęp, zobacz Nie mogę zalogować się na swoje konto. Jeśli to niemożliwe, skontaktuj się z pomocą techniczną, używając adresu e-mail przypisanego do konta, abyśmy mogli potwierdzić, że jest ono Twoje.
Rodzic usuwający konto dziecka
Zaloguj się na konto dziecka i wykonaj powyższe kroki. Jeśli nie znasz danych logowania, skontaktuj się z pomocą techniczną, używając adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie.
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

