Mam dwa konta. Które powinienem zachować?

Pro, passa i przesłane treści należą do jednego konta i nie można ich łączyć. Zachowaj konto z subskrypcją i usuń to drugie.

Zaktualizowano 9 października 2026

Łatwo jest skończyć z dwoma kontami, na przykład jednym utworzonym przez Google i drugim założonym za pomocą adresu e-mail. Kont nie można łączyć.

Sprawdź, co jest na którym koncie

  • Zaloguj się kolejno na każde konto i sprawdź zakładkę Pro. Konto, na którym widnieje aktywny plan, to to, z którym powiązany jest Twój zakup.
  • Sprawdź, na którym koncie znajdują się Twoje przesłane treści, foldery i passa w profilu.

Zachowaj jedno konto

  1. Zdecyduj, które konto chcesz zachować. Zazwyczaj jest to to z Pro.
  2. Jeśli potrzebujesz, zmień jego adres e-mail na ten, którego chcesz używać. Zobacz Jak zmienić adres e-mail?
  3. Usuń drugie konto. Zobacz Jak usunąć konto?

Moje Pro jest na złym koncie

  • Zakupy dokonane przez stronę internetową mogą zostać przeniesione na inne konto przez obsługę. Skontaktuj się z pomocą techniczną, podając obie nazwy użytkownika oraz adres e-mail użyty przy zakupie.
  • Zakupy przez App Store i Google Play są powiązane z kontem sklepu. Zaloguj się na właściwe konto Knowunity na urządzeniu, na którym kupiono Pro, i użyj opcji Restore Subscription w Ustawieniach.

Jak uniknąć tego w przyszłości

Zawsze loguj się za pomocą tego samego przycisku, którego użyłeś podczas rejestracji: Google, Apple lub e-mail.

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną