Twoje dziecko nie musi płacić ani podawać danych karty. Otwiera link aktywacyjny, który mu wysyłasz, i loguje się.
Strona aktywacyjna
- Twoje dziecko otwiera link lub skanuje kod QR.
- Strona informuje je, że rodzice wykupili dla niego Pro.
- Wybiera Zaloguj się i aktywuj i loguje się na konto, którego używa do nauki, lub zakłada bezpłatne konto.
- Strona pokazuje, że Pro jest aktywne.
Następnie strona wyświetla kod QR do pobrania aplikacji Knowunity. Twoje dziecko loguje się do aplikacji na to samo konto, a Pro jest już na nim aktywne.
Co Twoje dziecko dowiaduje się o Tobie
Strona aktywacyjna odpowiada dziecku na pytanie „Co widzą moi rodzice?" Informuje, że rodzice otrzymują aktualizacje dotyczące nauki w swoim panelu rodzica i nie widzą czatów ani notatek.
Twoje dziecko dowiaduje się o panelu przed aktywacją. Zalecamy, abyś sam/-a powiedział/-a mu, co możesz zobaczyć. Zobacz Co mogę zobaczyć jako rodzic?
Co zmienia się w aplikacji
Konto Twojego dziecka pozostaje bez zmian: te same dane logowania, notatki i czaty. Pro zwiększa limity bezpłatnego planu. Zobacz Jaka jest różnica między planem Free, Pro i Max?
Warto wiedzieć
- Twoje dziecko nie może zobaczyć Twojego panelu ani Twoich czatów w Ask.
- Jeśli strona wyświetla błąd, zobacz Jak aktywować Pro dla mojego dziecka?
- Jeśli Twoje dziecko ma już Pro, zobacz Moje dziecko ma już Pro. Czy nadal mogę korzystać z planu dla rodziców?
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

