Link aktywacyjny z planu rodzicielskiego działa tylko na koncie, które nie ma jeszcze Pro.
Co widzi Twoje dziecko
Jeśli Twoje dziecko otworzy link, będąc zalogowane na konto z Pro, strona wyświetli komunikat Masz już Pro. Nic nie zostaje aktywowane, a plan rodzicielski pozostaje niewykorzystany.
Zanim kupisz
Zapytaj dziecko, czy Pro jest już aktywne w jego aplikacji. Jeśli tak, dowiedz się, w jaki sposób zostało zakupione. Zobacz Gdzie kupiłem/am swoją subskrypcję?
Jeśli już kupiłeś/aś
- Sprawdź, czy Twoje dziecko zalogowało się na właściwe konto. Jeśli nie, powinno wybrać Przełącz konto na stronie aktywacji i zalogować się na konto, które ma otrzymać Pro.
- Jeśli właściwe konto ma już Pro z innego zakupu, napisz do naszego zespołu ds. rodziców. Podaj adres e-mail użyty podczas zakupu oraz informację o tym, co wyświetla strona aktywacji. Zobacz Jak skontaktować się z zespołem Knowunity ds. rodziców?
Nie kupuj drugiego planu rodzicielskiego, aby rozwiązać ten problem.
Dwie subskrypcje
Subskrypcja Pro zakupiona w aplikacji działa do momentu jej anulowania w App Store lub Google Play. Zakup planu rodzicielskiego jej nie anuluje. Zobacz Jak anulować subskrypcję Knowunity Pro?
Warto wiedzieć
- W ramach planu rodzinnego konto, które należy już do innego planu rodzinnego, nie może dołączyć do kolejnego.
- Informacje o innych komunikatach na stronie aktywacji znajdziesz w artykule Jak aktywować Pro dla mojego dziecka?
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

