Czy mogę współdzielić subskrypcję lub przenieść ją na inne konto?

Plan Pro jest przypisany do jednego konta. Plan rodzinny pozwala właścicielowi dodać do sześciu osób. Zakupy przez stronę internetową można przenieść na inne konto za pośrednictwem pomocy technicznej.

Zaktualizowano 9 października 2026

Jedno konto na subskrypcję

Pro jest powiązane z kontem Knowunity, na którym zalogowano się podczas zakupu. Dwie osoby nie mogą zalogować się na to samo konto i współdzielić go, a Apple Family Sharing nie dotyczy Knowunity.

Plan rodzinny

Jeśli plan rodzinny jest dostępny w Twoim kraju, właściciel planu może dodać do sześciu osób. Każdy członek otrzymuje Pro na swoim własnym koncie.

  1. Otwórz zakładkę Pro i stuknij Zarządzaj planem.
  2. Wybierz opcję planu rodzinnego i dodaj członka podając adres e-mail lub nazwę użytkownika.

Zasady:

  • Tylko właściciel może dodawać lub usuwać członków.
  • Nie można dodać osoby, która już ma Pro lub jest już w innym planie rodzinnym.
  • Po usunięciu członka natychmiast traci on dostęp do Pro.
  • Członkowie nie mogą zmieniać ani anulować planu.

Plan rodzinny kupuje się w aplikacji. W tej chwili nie jest dostępny na stronie internetowej.

Przeniesienie Pro na inne konto

Jeśli kupiłeś/aś Pro na niewłaściwym koncie, na przykład na koncie rodzica zamiast na koncie dziecka:

  • Zakupy przez stronę internetową można przenieść na inne konto. Skontaktuj się z pomocą techniczną, podając adres e-mail użyty podczas zakupu oraz nazwę użytkownika konta, które powinno otrzymać Pro.
  • Zakupy przez App Store i Google Play są powiązane z Twoim kontem w sklepie. Zaloguj się na właściwe konto Knowunity na urządzeniu, na którym dokonano zakupu, i skorzystaj z opcji Przywróć subskrypcję w Ustawieniach. Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z pomocą techniczną, dołączając potwierdzenie zakupu.

Subskrypcja nie może zostać przeniesiona na konto, które już ma Pro.

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną