Twoja subskrypcja jest rozliczana przez sklep, w którym ją zakupiono, i tam też możesz ją anulować. Anulowanie zatrzymuje kolejne odnowienie. Zachowujesz dostęp do Pro do końca okresu, za który już zapłacono.
W aplikacji
- Otwórz zakładkę Pro.
- Kliknij Manage plan, a następnie Switch to Basic.
- Postępuj zgodnie z instrukcjami. Ostatni krok otworzy stronę subskrypcji w Twoim sklepie, gdzie potwierdzisz anulowanie.
Jeśli zakupiłeś subskrypcję przez stronę internetową, przycisk Manage na zakładce Pro otworzy zamiast tego portal klienta Paddle.
iPhone lub iPad (App Store)
- Otwórz Ustawienia na swoim urządzeniu i kliknij swoje imię.
- Kliknij Subskrypcje, a następnie Knowunity.
- Kliknij Anuluj subskrypcję.
Możesz też otworzyć apps.apple.com/account/subscriptions.
Android (Google Play)
- Otwórz aplikację Play Store i kliknij swoje zdjęcie profilowe.
- Kliknij Płatności i subskrypcje, a następnie Subskrypcje.
- Wybierz Knowunity i kliknij Anuluj subskrypcję.
Możesz też otworzyć play.google.com/store/account/subscriptions.
Strona internetowa Knowunity (Paddle)
Zakupy przez stronę internetową są obsługiwane przez Paddle, naszego partnera płatniczego. Skorzystaj z jednej z poniższych opcji:
- Kliknij Manage na zakładce Pro w aplikacji, aby otworzyć swój portal Paddle.
- Otwórz link w e-mailu z potwierdzeniem zakupu od Paddle.
- Przejdź na paddle.net, wyszukaj swoją transakcję za pomocą adresu e-mail i anuluj tam subskrypcję.
Warto wiedzieć
- Usunięcie aplikacji ani konta nie anuluje subskrypcji. Najpierw anuluj subskrypcję.
- Jeśli nie masz pewności, gdzie dokonałeś zakupu, zapoznaj się z artykułem Gdzie kupiłem swoją subskrypcję?
- Jeśli zostałeś już obciążony opłatą za okres, którego nie chcesz, zapoznaj się z artykułem Jak złożyć wniosek o zwrot pieniędzy?
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

