Krótkie odpowiedzi na najczęstsze pytania dotyczące urządzeń i kont.
Jedno konto na kilku urządzeniach
Zaloguj się tą samą metodą na każdym urządzeniu, na przykład przez Google, Apple lub e-mail. Twoje przesłane treści, passa i plan są powiązane z kontem, więc widzisz je na każdym urządzeniu, na którym się logujesz.
Aby wylogować się z urządzeń, których już nie używasz, zapoznaj się z artykułem Ktoś inny może używać mojego konta.
Pro należy do jednego konta
Pro jest powiązane z kontem, które było zalogowane podczas zakupu. Inne konto na tym samym telefonie nie otrzymuje dostępu do Pro. Jeśli Pro nie pojawia się na nowym urządzeniu, zaloguj się na konto, które je kupiło, i kliknij Restore Subscription w Settings. Zobacz Zapłaciłem/am za Pro, ale nie jest aktywne.
Aby przenieść Pro na inne konto lub je udostępnić, zapoznaj się z artykułem Czy mogę udostępnić subskrypcję lub przenieść ją na inne konto?
Więcej niż jedno konto
Dwóch kont nie można ze sobą połączyć. Zachowaj to, które zawiera Twój plan, i usuń pozostałe. Zobacz Mam dwa konta. Które z nich powinienem/powinnam zachować?
Usunięcie konta jest nieodwracalne i nie można go przywrócić za pośrednictwem pomocy technicznej. Najpierw anuluj subskrypcję. Zobacz Jak usunąć konto?
Telefon z kontrolą rodzicielską
Jeśli telefon dziecka blokuje zakup, zapoznaj się z artykułem Kupowanie Pro dla mojego dziecka, gdy sklep blokuje zakup.
Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną

