Dlaczego konfiguracja pojawia się ponownie po otwarciu aplikacji?

Jeśli zamkniesz aplikację przed ukończeniem konfiguracji, Knowunity przeniesie Cię z powrotem do kroku, w którym przerwałeś. Kontynuuj, dotknij Wyjdź gdy pojawi się przycisk, lub zacznij od nowa przed utworzeniem konta. Nie potrzebujesz nowego konta.

Zaktualizowano 6 listopada 2026

Jeśli zamkniesz Knowunity przed ukończeniem konfiguracji, aplikacja przeniesie Cię z powrotem do kroku, w którym przerwałeś, gdy otworzysz ją ponownie. Dzieje się tak zarówno przed utworzeniem konta, jak i po. Nie musisz tworzyć nowego konta.

Kontynuuj konfigurację

Wykonaj wyświetlony krok, aby dokończyć konfigurację swojego konta.

Jeśli wyświetla się przycisk Wyjdź, dotknij go, aby opuścić wznowioną konfigurację i przejść do aplikacji. Przycisk służy do opuszczenia konfiguracji, a nie do usuwania konta.

Zacznij od nowa przed utworzeniem konta

Jeśli konfiguracja wznawia się przed utworzeniem konta, Twoje wcześniejsze odpowiedzi są nadal wypełnione. Aby zmienić je wszystkie naraz, dotknij ikony resetowania u góry ekranu. Aplikacja wyświetli pytanie Zacząć od nowa? Dotknij Zacznij od nowa, aby wyczyścić odpowiedzi i wrócić do pierwszego ekranu, lub Kontynuuj, aby kontynuować od miejsca, w którym byłeś.

Konfiguracja nie wznawiasz się

Konfiguracja wznawia się tylko na telefonie lub tablecie, na którym ją rozpocząłeś, i tylko przez ograniczony czas. Po utworzeniu konta wznawia się również tylko ograniczoną liczbę razy. W przeciwnym razie aplikacja otwiera się normalnie. Możesz później zmienić swoją szkołę, rok i przedmioty w Ustawieniach, w sekcji Ustawienia konta.

Konfiguracja wznawia się również tylko w aktualnej wersji aplikacji. Zaktualizuj Knowunity z App Store lub Google Play, jeśli korzystasz ze starszej wersji.

Widzę ekran logowania

Zaloguj się metodą, której użyłeś podczas tworzenia konta. Nie zakładaj drugiego konta, aby odzyskać swoje materiały do nauki. Zapoznaj się z artykułem Nie mogę zalogować się na swoje konto.

Konfiguracja ciągle się zawiesza

Zaktualizuj Knowunity i sprawdź połączenie. Jeśli ten sam krok nadal uniemożliwia Ci kontynuowanie, skorzystaj z formularza kontaktowego w sekcji Problem techniczny. Dołącz zrzut ekranu i napisz, czy zamknąłeś aplikację przed ponownym pojawieniem się tego kroku.

Nie możesz znaleźć tego, czego szukasz? Nasz zespół wsparcia chętnie pomoże.Skontaktuj się z pomocą techniczną